کد مطلب: 205158
پاشازاده: اسکوچيچ آشپزي است که غذا را خوب بار مي‌گذارد اما نمک ندارد!/ زيادي به کره‌اي‌ها احترام گذاشتيم
تاریخ انتشار : 1400/07/21 08:45:29
نمایش : 942
مدافع پيشين تيم ملي فوتبال ايران مي‌گويد که اگر چه کره جنوبي بازيکنان خوبي داشت اما شاگردان اسکوچيچ بيش از حد براي ميهمان خود احترام قائل شدند.

به گزارش هفت چشمه، مهدي پاشازاده در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري تسنيم، درباره تساوي يک - يک تيم ملي فوتبال ايران مقابل کره‌جنوبي در چهارمين بازي مرحله دوم انتخابي جام جهاني 2022 قطر، اظهار داشت: ايران در نيمه نخست احترام زيادي براي کره قائل شده بود. در خط دفاع و به خصوص جاگيري مشکل داريم و همين مسئله باعث شد گل بخوريم. کره‌اي‌ها بازيکنان خوبي داشتند که در زمين تأثيرگذار بودند. در نيمه دوم، نشان داديم چيزي کمتر از کره نداريم و مي‌توانيم روند بازي را تغيير دهيم. دو بار توپ را به تير دروازه زديم و گل خورده را جبران کرديم. بازي با کره مثل بازي شطرنج بود و نبايد اشتباه مي‌کرديم، با اين حال احترام زيادي براي کره در خانه خودمان قائل شديم.

وي در مورد برخي انتقادها از دراگان اسکوچيچ و تأثير آن روي سرمربي کروات تيم ملي گفت: تعريف‌ و انتقاد بايد منطقي باشد. تيم ملي با هدايت اسکوچيچ اين همه بازي را برده و براي اولين بار تيمش گل خورد. اسکوچيچ مثل آشپزي است که غذا را خوب بارگذاري مي‌کند، اما نمک ندارد! من جزو کساني بودم که پس از اينکه ايران با اسکوچيچ 4 بازي آخر مرحله اول انتخابي را برد، گفتم که نبايد او را تغيير بدهند و اجازه دهند کارش را انجام دهد. اگر کارلوس کي‌روش اين همه بازي را برده بود، همه «به به» و «چه چه» مي‌کردند، اما وقتي اسکوچيچ اين همه بازي را برده و برخي‌ انتقاد منطقي مي‌کنند، بايد بداند يک جاي کار ايراد دارد. خودش هم مي‌داند که يک جاي کار مي‌لنگد که با اين همه برد، انتقاد مي‌شود. 

بازيکن پيشين تيم ملي فوتبال ايران خاطرنشان کرد: تيم ملي براي رويارويي با بهترين تيم‌هاي جهان در جام جهاني با اين خط دفاعي دچار مشکل مي‌شود، نه اينکه بازيکنان فعلي بد باشند، اتفاقا زوج خط دفاعي ايران در اوج خود هستند، اما دفاع کلي ايران ايراد دارد. در خط دفاعي صلابت نداريم. دفاع چپ ما هر بازي عوض مي‌شود. درست است که وحيد اميري و اميد نورافکن خوب هستند، اما يک جايي بايد به بازي در کنار هم عادت کنند. يکسري قوانين در بحث دفاعي سيستم 2-4-4 بايد رعايت شود. اين معضل فوتبال ايران است.

پاشازاده گفت: اميدوارم تيم ملي در ديدارهاي بعدي بهتر بازي کند. به نظرم بايد از بازيکناني مثل مهدي قايدي بيشتر استفاده شود.

انتهاي پيام/

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
بخش های سایت
 
http://s5.picofile.com/file/8136790076/shohada.gif
http://s5.picofile.com/file/8136790076/shohada.gif


پیوندها
http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/emam3.jpg
http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/leader.jpg

http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/jahanbin.jpg
http://haftcheshme.com/aFiles/gallery/dana.jpg